«

»

Jättitrampoliini kotipihalla

Viimevuosina suurta suosiota nauttineet jättitrampoliinit jatkavat voittokulkuaan. Trampoliini soveltuu lasten leikkeihin omakotitalon tai mökin pihalla. Trampoliinin hyviin puoliin kuuluu se että myös aikuiset tuntuvat viihtyvän trampoliinien päällä ahkerasti. Usein vanhempien huomio kiinnittyy trampoliinien turvallisuusseikkoihin. Onko trampoliini turvallinen leikkikenttä lapselle? Lue trampoliinitietoa alta:

 

Trampoliinien turvallisuus

Jättitrampoliini on oikein varustettuna erittäin turvallinen leikkikenttä. Paljas trampoliini ilman reunasuojusta ja suojaverkkoa on riskialtis leikkipaikka. Trampoliini turvallisuus kuitenkin paranee huomattavasti kun trampoliiniin asennetaan reunasuojuste eli niin sanottu pehmuste reunoille sekä suojaverkko trampoliinin ympärille. Useimmat trampoliineja myyvät kaupat myyvät trampoliineja valmiissa paketeissa joissa suojavarusteet kuuluvat kauppaan. Mikäli trampoliini on tulossa nuorten tai aikuisten käyttöön voi suojavarusteeksi riittää myös reunasuojus. Ilman reunasuojusta trampoliinia ei kannata käyttää. Suojaverkostakaan ei ole haittaa vaikka käyttäjät olisivatkin hieman kokeneempia ja iäkkäämpiä.

 

Trampoliini liikuntamuotona

Trampoliinilla hyppiminen on loistava liikuntamuoto. Lasten ja nuorten leikkien trendi on viimevuosina siirtynyt pelaamiseen ja erilaisiin tietokoneella tai tableteilla suoritettaviin aktiviteetteihin joten trampoliini on oiva tapa lisätä lapsen liikuntaa. Trampoliinilla pomppiminen kehittää koko kehon lihaksia ja kuluttaa huomattavasti kaloreita. Koska trampoliinileikit ovat hauskoja viihtyvät lapsetkin trampoliinilla tuntikausia. Kannattaa siis hyödyntää trampoliinin terveysvaikutukset.

 

Trampoliinien hinnat vaihtelevat koon ja ominaisuuksien mukaan mutta hinnat ovat viimevuosina tulleet huomattavasti alemmas joten ne ovat nykyään kaikkien ulottuvilla. Trampoliinit kannattaa hankkia netistä jolloin hinta on kilpailukykyinen ja usein hintaan sisältyy myös ilmainen kotiinkuljetus. Osta trampoliini netistä ja säästät paljon aikaa ja vaivaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>