«

»

syys 20

Joulun kulutusjuhla lähestyy

Jouluun on vielä muutama kuukausi aikaa, mutta perinteisen kulutusjuhlan merkit alkavat jo näkyä ilmassa. Tavaratalojen ensimmäiset joulusävelet on jo kuultu ja erilaisia joulutarjouksia alkaa pian tippua joka tuutista.

Joululahjoja netistä ostaessa on hyvä kiinnittää huomiota kauppojen omistusrakenteisiin. Ei ole järkeä kantaa rahaa ulos Suomesta ja syytää sitä ulkomaalaisten jättiketjujen syliin. Kun keskität joululahjaostoksesi suomalaisiin kauppoihin olet mukana tukemassa Suomen talouskasvua.

Suomalaiset verkkokaupat kestävät hyvin kansainvälistä hintavertailua, varsinkin kun ulkomaalaisten kauppojen esittämiin hintoihin lasketaan mukaan verot ja toimituskulut. Mikäli sinulla on vaikeuksia hahmottaa kauppojen omistajarakennetta tai haluat kattavan listan suomalaisista verkkokaupoista, voit tehdä joululahjaostoksesi käyttäen apuna Joululahjaideat sivustoa. Sivusto esittelee laajasti Suomalaisia verkkokauppoja ja tarjoaa muutenkin käteviä vinkkejä ja ideoita joululahjaideoiden hankintaan.

Osallistu talkoisiin ja tee tämän vuoden joululahjaostoksesi eettisesti suomalaisissa kaupoissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>