«

»

helmi 16

Method Makian Ladydieetti ja Äijädieetti auttavat suomalaisia painonhallinnassa

Suomalaisten liikalihavuus on ollut tapetilla jo vuosituhannen alusta lähtien. Tutkimusten mukaan jopa yli puolet suomalaisista on edelleen ylipainoisia. Hieman yleisempää ylipaino on miehillä joilla ylipaino on lisääntynyt tasaisesti vuosituhannen alusta lähtien. Naisten ylipaino on pysynyt samana, mutta koskee silti yli 40% suomalaisista naisista. Syitä suomalaisten ylipainoon on etsitty geeneistä ja ruokailutottumuksista. Geneettisiä syitä ylipainolle ei tutkimuksissa ole löytynyt ja suurin syy ylipainoon lieneekin pitkään voimassa ollut lautasmalli joka suosi vääränlaisia ruoka-aineita.

Koska ylipaino koskettaa niin suurta osaa suomalaisista, ei ole ihme, että markkinoilla on vuosien ajan liikkunut erilaisia laihdutusohjelmia ja laihdutustuotteita. Suurin osa markkinoiduista laihdutusohjelmista on ollut ulkomaalaisia, joita on yritetty muokata suomalaiseen ruokailu- ja liikuntakulttuuriin sopiviksi. Viime vuosien aikana päätään ovat kuitenkin nostaneet suomessa kehitetyt laihdutus- ja painonhallinta ohjelmat.

Yksi suurimmista ja tunnetuimmista suomalaisista laihdutusohjelmia suunnittelevista yrityksistä on Method Makia. Method Makia on kokonaan suomessa kehitetty verkkopalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen tehokkaita laihdutusta tukevia ja painonhallintaan keskittyviä ruoka- ja liikuntaohjelmia. MM:n palvelukokonaisuudesta löytyy erikseen miehille ja naisille suunnatut laihdutustuotteet Ladydieetti ja Äijädieetti. Molempien ohjelmien päämääränä on laihdutus, joka toteutuu syömällä hyvää ruokaa ja liikkumalla oikein. Ladydieetti ja miehille suunnattu Äijädieetti eivät siis perustu perinteiseen ”dieettiin”, jossa syödään huonolaatuista minimikalori laihdutusruokaa, ja laihdutetut kilot palautuvat dieetin jälkeen takaisin. Method Makian tarkkaan suunnitellut ruokaohjelmat tuettuna liikunnalla saavat aikaan pysyviä painonpudotustuloksia. Ohjelmien toimivuus perustuu yksilöllisesti räätälöityyn tehokkaaseen ohjelmaan, joka saa aikaan elintapojen muutoksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>